Veilig inbakeren

Jouw baby moet zo veilig mogelijk kunnen slapen.

Slaap is heel erg belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Als je baby onrustig blijft, veelvuldig huilt of slaapproblemen heeft, dan kán inbakeren een superfijn (tijdelijk) hulpmiddel zijn. Slaap is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Momenteel worden er in Nederland ongeveer 11% van de baby’s (tot maximaal 6 mnd oud) ingebakerd. Je baby zal rustiger, regelmatiger en comfortabeler slapen. De inbakerdoek beperkt de ongecontroleerde bewegingen op een comfortabele manier. Hierdoor kan je baby zich geborgen voelen en makkelijker over aangeven aan zijn of haar slaapje.

Vanuit persoonlijke ervaring is deze inbakerdoek ontstaan. Tijdens het hele ontwikkelproces zijn keuzes gemaakt op basis van veiligheid. Met als doel het overtreffen op gebied van veiligheid, kwaliteit, en gebruiksvriendelijkheid. Ook tijdens de afwegingen én overwegingen zijn op de punten van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid onze doorslaggevende factor altijd “veiligheid” gebleven. Tijdens de ontwikkeling van de inbakerdoek van Boelie hebben gerenommeerde fysiotherapeuten, consultatie-artsen en verschillende stichtingen meegedacht en meegekeken en beoordeeld.

 

Veilig met Boelie Originals

Deze inbakerdoek is door het gebruik van een slimme techniek eenvoudig verstelbaar. Deze eenvoudigheid draagt ook bij aan de veiligheid. De inbakerdoek sluit maar op één manier. Dus ook de oppas kan eenvoudig je baby inbakeren. Door de gebruikte techniek heb je altijd dé perfecte pasvorm de gehele periode. De baby blijft altijd op zijn plek en blijft het mondje altijd vrij van stof. Armpjes naar beneden ingebakerd geeft meer rust én een extra belemmering tot omrollen. Wij hebben met veel zorg de meest luxe materialen uitgekozen. Stevige, luchtdoorlatende gebruikte stof met TOG waarden van 0.4! Geschikt voor alle seizoenen.

Wij hebben lang gezocht en uiteindelijk zeer luxe klittenband gevonden en verwerkt in de inbakerdoek. Klittenband heeft een haak en een lus kant. Goedkoop klittenband is vaak hard en stijf en kan lelijke krassen op het babyhuidje maken. Deze luxe haak klittenband voelt zelfs zacht aan. De veilige en prachtige afwerking van het klittenband is nog één van punten waarop wij ons met trots in onderscheiden.De gekozen veilig op maat te sluiten hals-overslag-sluiting zorgt ervoor dat de inbakerdoek niet kan “opstropen” voor het nekje en gezichtje. Het is voor de ontwikkeling van de heupjes belangrijk dat je baby voldoende ruimte heeft (ook in de inbakerdoek) om de beentjes te kunnen spreiden, optrekken én strekken. 


❤️ NCJ’s Advies Commissie preventie wiegendood

De inbakerdoeken zijn zeker ruim een half jaar voor lancering al in gebruik genomen, getest én beoordeeld. Van de plaatselijke Jeugdarts, kinderfysiotherapeut, Kinderartsen tot aan de Advies Commissie Preventie Wiegendood van het NCJ (Nederlands Centrum Jeugdgezondheid).

❤️ IHDI  Hip- healthy product erkenning

Ook is de inbakerdoek internationaal beoordeeld door hét IHDI (Internationale Heup Dysplasie Centrum) te Florida Orlando. De uitkomsten en beoordelingen zijn zó geweldig dat er in een korte periode ineens zoveel zorgprofessionals wilde werken met deze inbakerdoek.Van Osteopaat, Babycoach, Kraamzorg tot aan  gerenommeerde Ziekenhuizen zoals bijvoorbeeld het WKZ (Wilhelmina Kinderziekenhuis).