Over ons

Ik ben Wendy van den Bos en ik ben moeder van 4 kinderen. Mijn jongste dochter bleef zichzelf wakker maken. Ze kon er niks aan doen. Het waren de normale ongecontroleerde schrikbewegingen waar baby’s simpelweg geen controle over hebben. Ze hield zichzelf wakker door maaiende armpjes. Ik kreeg uiteindelijk het advies om in te bakeren. De jeugdarts deed mij voor hoe ik dit moest doen met een hydrofiele doek. Dit luisterde best heel nauw en ik was inmiddels al onzeker genoeg geraakt en dit paste niet in onze lifestyle. We hebben echt een groot gezin met naar schoolgaande kinderen die opgehaald moesten worden, naar verschillende sporten en vriendjes gebracht moesten worden. Dus wilde ik liever een gemakkelijk, veilig kant en klaar product.

Niet veilig

Doordat ik mijn jongste dochter in hele gevaarlijke situaties terug vond in haar bedje met bestaande kant en klare inbakerproducten, ben ik een zoektocht begonnen naar een veilig inbakerproduct. Ik las, probeerde en kocht alles wat ik kon vinden. Ik kon als moeder zijnde niet begrijpen dat er voor alle hulpeloze baby’s zoveel gevaarlijke producten op de markt waren. Al die awards en erkenningen staan zó professioneel en mooi op de verpakkingen en op de websites. Maar wat betekenen ze nu eigenlijk? Ik heb me er echt in vastgebeten en gezocht welke erkenningen er wél toe doen.

Ik had als baby bijvoorbeeld een spreidbroekje. Het voelde als ex-spreidbroekje drager gewoon niet goed. Dat je baby tijdens alle slaapjes in een product stopt waarbij de beentjes strak zitten in plaats van de armpjes. Al kunnen de prints nog zo trendy zijn. Ik wilde, net als iedere moeder, veiligheid voor mijn baby. En inmiddels was ik bereid daar alles voor te betalen. Ik wilde mijn baby niet meer vinden onderin een product. Of met een rood gestuwd hoofdje doordat er gemakkelijk stof voor het mondje kon komen. Ik kan je nog veel meer voorbeelden geven van gevaarlijke situaties waarin ik mijn dochter aantrof. Ik krijg er nog steeds de rillingen van!

Ontstaan Boelie Originals

Na een hoop weggegooid geld vond ik de risico’s van en gebrek aan veilige inbakerproducten zó zorgelijk dat ik voor mijn baby zelf aan de slag ben gegaan en voor alle gevaarlijke aspecten een oplossing hebt bedacht. Zo is Boelie Originals ontstaan. Met deze innovatieve inbakerdoek geef je jouw baby op uitermate veilige manier, dé geborgenheid die je pasgeboren baby nodig heeft om met rust en regelmaat te slapen. Mét veiligheid als speerpunt. De gepatenteerde techniek zorgt dat deze knuffelzachte inbakerdoek meegroeit mét behoud van de perfecte pasvorm. Deze op één manier eenvoudig sluit, gezond voor de heupjes is en dat je onnodige kosten bespaard doordat deze techniek meerdere maten in een product vangt. En last but not least..

Deze innovatie inbakerdoek heeft wel dé erkenningen die er toe doen om zo jouw baby op een veilige manier goed te laten slapen voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Ik hoop dat jullie samen de rust weer terug kunnen vinden en heel veel plezier mogen beleven aan deze inbakerdoek!

Liefs,
Wendy