Gebruik inbakerdoek

Instructie gebruik inbakerdoek

De Boelie Originals inbakerdoek is makkelijk in gebruik voor de perfecte nachtrust van uw kleintje. De inbakerdoek heeft een verstelbaar broekje waardoor je hem snel kan verstellen als uw kleintje groeit. De baby blijft de hele nacht op zijn/haar plek en het mondje blijft altijd vrij. De beentjes worden ingebakerd in de kikkerpositie en de armpjes worden naar beneden ingebakerd. Zo heeft uw baby de perfecte nachtrust.

De Boelie Originals inbakerdoek heeft een mooie beoordeling ontvangen van NCJ Adviescommissie preventie wiegendood. Aanbevolen door de stichting Onrustige Baby. Ook het International Hip Dysplasia institute heeft de Boelie Originals gekenmerkt als veilig voor de heupjes van uw kind. Lees hier meer over veilig inbakeren.

Wil jij graag een gedetailleerde gebruiksaanwijzing met daarin alle stappen over het gebruik van de Boelie inbakerdoeken? Klik dan hier. Op deze pagina leggen wij alles stap voor stap aan je uit, aan de hand van duidelijke afbeeldingen.

Koop nu een eigen Boelie inbakerdoek en zie de verbetering van de nachtrust van jouw kind. En natuurlijk die van jou! De bakerdoeken van Boelie Originals zijn niet alleen online beschikbaar maar ook bij diverse verkooppunten. Klik hier voor de diverse verkooppunten bij jou in de buurt!

We zijn er zo blij mee. We bakerden hem al in, maar omdat hij zo sterk is, kwamen zijn handjes gewoon weer eruit. Dit is echt een oplossing! ❤️

Roxeanne Hazes

Wat een extra veiligheid en toch zó simpel! Zelfs mijn man kan nu ook ons kleintje inbakeren! 

Jessica uit Groningen