Betaling

Betaalmogelijkheden

Via de beveiligde betaalomgeving van betaalprovider Mollie kun je gebruik maken van een van de volgende betaalwijzen:

  • Betalen met iDEAL. Je kan tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank;
  • Betalen met een creditcard. Je kan tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met een creditcard van MasterCard of Visa.
  • Rembours. Bij deze achteraf betaal mogelijkheid betaal je het volledige bedrag van aankoop + de rembourskosten (€18,35) pas als PostNL je zending bezorgd. PostNL zal de zending aan de geadresseerde, gemachtigde of volwassen huisgenoot van 18 jaar of ouder overhandigen. Naast betaling van het remboursbedrag is er tevens een handtekening nodig. Je kunt het bedrag van de rembourszending alleen contant en gepast betalen aan de chauffeur. De chauffeur heeft geen wisselgeld. Pinnen is niet mogelijk. Met de Track & Trace code (of link) van je pakket of brief met betaalservice (onder rembours) kunt u zien wat het remboursbedrag is dat je aan de deur moet betalen.
  • Vooruitbetaling. Kies altijd voor deze betaalwijze als je buiten Nederland woonachtig bent.

Maak het volledige bedrag over op Bankrekening nr: 320 4980 50 o.v.v. het bestellingsnummer t.n.v. Boelie Originals BV te IJsselstein.

IBAN: NL86 RABO 0320 4980 50
BIC: RABONL2U

Boelie Originals is een gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk (klik op onderstaand logo om het certificaat in te zien).