Ik ben Colinda Fierlier, babycoach bij Lief & Stoer, moeder van Sem. Met regelmaat zal ik blogs gaan schrijven voor Boelie met handige en leuke babytips en nog veel meer.

Ons zoontje had het als baby moeilijk. Urenlang liepen we met hem rond, terwijl hij ontroostbaar huilde.  Als de dagen al moeilijk waren, waren de nachten het nog veel meer. Hij  was onrustig, huilde veel en overstrekte zich. Als hij uiteindelijk totaal uitgeput in slaap viel, was het meestal voor een periode van maximaal 30 – 45 minuten. We waren radeloos..  Naast de uitputting herinner ik me ook de machteloosheid hem niet te kunnen troosten.

Tijdens het volgen van de opleiding tot Babycoach vielen er heel wat kwartjes… Wat had ik graag deze inzichten gehad toen ik pas moeder werd! Sindsdien heb ik deze inzichten en ervaringen uit de praktijk gebundeld en deel ik deze graag in mijn workshops voor jou en je baby.

Voor jou en je baby 

Mijn workshop studio is speciaal voor jou en je baby, tijdens de zwangerschap en daarna. Je kunt bij mij terecht voor een praktische workshop babymassage of bijvoorbeeld: inbakeren en slapen. In deze workshop vertel ik je o.a. wat bakeren voor je kindje kan betekenen en hoe je dit het veiligst kan doen. We oefenen met diverse doeken en inbakerzakjes op babypoppen. Zo kun jij een bewuste keuze maken in wat er bij jou en je baby past. 

 

Workshops voor jou en je baby:

  • 1 daagse superstart als moeder 
  • Babymassage en babyvoetreflex
  • De eerste maanden met je baby 
  • Baby Spa
  • Tummy time (ontspannen buikliggen en voorkeurshouding)

Kraamverzorgenden 

Kraamverzorgenden bezoeken mijn workshops graag voor een verdieping van hun kennis op diverse vlakken

 

Workshops voor kraamverzorgden:

  • Workshop Baby- massage/voetreflexologie in de kraamtijd
  • Inbakeren en ritme
  • Geboorte in Kaart” waarin kraamverzorgenden inzicht krijgen in diverse geboortepatronen. Wat ervaart een baby bijvoorbeeld als sterrenkijker en welke invloed heeft de vacuümbevalling op een baby? 

Geef je hier op voor de workshop inbakeren!

Deze blogpost is geschreven door:

Lief & Stoer

Website: www.liefenstoerbabymassage.nl

Deze informatie is geschreven vanuit mijn mening en expertise, vanuit Lief & Stoer. Hier kunnen verder geen garanties en/of rechten aan ontleend worden.