Onze baby sliep niet of nauwelijks én dat maakte mij radeloos! 

 

Na een hoop weggegooid geld vond ik de risico’s van en gebrek aan veilige inbakerproducten zó zorgelijk dat ik voor mijn baby zelf aan de slag ben gegaan en voor alle gevaarlijke aspecten een oplossing hebt bedacht. Zo is Boelie Originals ontstaan.

Ik ben Wendy van den Bos. Moeder van 4 kinderen. De oudste is nu 18 maar wat denk ik vaak terug aan zijn babytijd. Van Tik Tak filmpjes kijken tot diep in de nacht tot aan nachtelijke rondjes met de auto. Ik zat op een gegeven moment er zo doorheen dat ik hem zelfs hoorde huilen als hij wél even stil was. Op een gegeven moment heb ik ervoor gekozen om zijn sporadische en korte slaapmomentjes even niet meer gebruiken voor bijvoorbeeld het huishouden. Deze momenten echt te gebruiken om te slapen als hij sliep. Achttien jaar ouder zijn én ook achttien jaar ouder voelen 😢 bleek nr 4 ook een slecht slapertje. Ze bleef zichzelf wakker maken. Ze kon er niks aan doen. Het waren de normale ongecontroleerde schrikbewegingen waar baby’s simpelweg geen controle over hebben. Wist ik dat destijds ook maar…

Ik wilde alleen maar dat ze sliep…

Ze hield zichzelf wakker door maaiende armpjes. Ik kreeg uiteindelijk het advies om in te bakeren. De jeugdarts deed mij voor hoe ik dit moest doen met een hydrofiele doek. Dit luisterde best heel nauw en ik was inmiddels al onzeker genoeg geraakt. Ik liep te tobben. Zit het wel echt goed en hup weer over nieuw bij enige twijfel of ik dit allemaal wel goed had gedaan. Ik had jonge schoolgaande kinderen die nog opgehaald moesten worden en naar verschillende sporten en vriendjes gebracht moesten worden. Er moesten nog boodschappen gedaan én op tijd gekookt worden. Dus een gemakkelijk, veilig kant en klaar product paste  veel beter bij ons gezin.

 

Gevaarlijk inbakeren zal je bedoelen…

Totdat ik mijn jongste dochter in hele gevaarlijke situaties terug vond in haar bedje ben ik een zoektocht begonnen naar een veilig inbakerproduct. Ik las, probeerde en kocht alles wat ik kon vinden. Of ligt het aan mijn baby is het nu al een uitbreker? Of zijn er serieus zulke gevaarlijke producten op de markt. Er stonden aanbevelingen op en sommige die ik geprobeerd had hadden een Award gekregen. Maar wat betekenen ze nu eigenlijk? Wie beoordelen dat eigenlijk? Ik heb het onderzocht en gekozen om de inbakerdoek te laten beoordelen door dé instanties die belangrijk zijn voor een moeder.

 

Niet pluis gevoel

Het voelde niet pluis. Ik had als baby bijvoorbeeld een spreidbroekje. Het voelde gewoon niet goed. Dat je een baby tijdens alle slaapjes in een product ligt waarbij de beentjes strak zitten in plaats van de armpjes. Al kunnen de prints nog zo trendy zijn.

Ik wilde, net als iedere moeder, veiligheid voor mijn baby. En inmiddels was ik bereid daar alles voor te betalen. Ik wilde mijn baby niet meer vinden onderin een product. Of met een rood gestuwd hoofdje doordat er gemakkelijk stof voor het mondje kon komen. Ik kan je nog veel meer voorbeelden geven van gevaarlijke situaties waarin ik mijn dochter aantrof. Ik krijg er nog steeds de rillingen van!

 

Ontstaan Boelie Originals

Na een hoop weggegooid geld vond ik de risico’s van en gebrek aan veilige inbakerproducten zó zorgelijk dat ik voor mijn baby zelf aan de slag ben gegaan en voor alle gevaarlijke aspecten een oplossing hebt bedacht. Zo is Boelie Originals ontstaan.

 

Veiligheid

Met deze innovatieve inbakerdoek geef je jouw baby op uitermate veilige manier, dé geborgenheid die je pasgeboren baby nodig heeft om met rust en regelmaat te slapen. Mét veiligheid als speerpunt. De gepatenteerde techniek zorgt dat deze knuffelzachte inbakerdoek meegroeit mét behoud van de perfecte pasvorm. Deze op één manier eenvoudig sluit, gezond voor de heupjes is en dat je onnodige kosten bespaard doordat deze techniek meerdere maten in een product vangt. En last but not least..

 Deze innovatie inbakerdoek is beoordeeld door verschillende instanties en heeft wel dé erkenningen die er toe doen om zo jouw baby op een veilig & goed ingebakerd te laten slapen voor een gezonde groei en ontwikkeling.

 Ik hoop dat jullie samen de rust weer terug kunnen vinden en heel veel plezier mogen beleven aan deze inbakerdoek!

 

Liefs,

 

Wendy van den Bos 

 

 

 

Minty Green