Korte slaapjes

Inbakeren kán een superfijn hulpje zijn die meestal snel een einde maakt aan korte slaapjes, het lang onrustig blijven, veelvuldig huilen en andere slaapproblemen. Slaap is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. De ongecontroleerde schrikbewegingen kunnen jou en je kleintje behoorlijk uit zijn of haar slaap houden. Deze onrust kan een enorme wissel trekken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld korte slaapjes, problemen rondom de voeding , spugen, overmatig huilen etc.

“Ik was zo moe en het zo zat dat ik overal aan toegaf en we oververmoeid ieder half uur rondjes door het huis liepen of anders wel aan het voeden waren. Dankzij de interventie van inbakeren met de Boelie waren we zo weer in een gezond slaap en voedingsritme!”

Je baby heeft heerlijk knus in jouw buik gezeten. Toen je baby geboren werd konden die armen ineens overal heen. Deze inbakerdoek heeft veel unieke kenmerken waardoor de schrikbewegingen op een veilige manier beperkt worden.  De inbakerdoek is gemaakt van een Joggingstof die babyzacht en knuffel en aaibaar aanvoelt. Hierdoor kan je baby zich geborgen voelen en makkelijker over aangeven aan zijn of haar slaapje. Je baby zal rustiger, regelmatiger en comfortabeler slapen.

Let wel op dat de onrust ook een effect op de gemoedstoestand van het hele gezin kan hebben. Je wilt natuurlijk absoluut niet in een vicieuze cirkel belanden.  Rust, regelmaat en goed slapen dragen bij aan een goede ontwikkeling van je baby. Inbakeren kan tijdelijk een goed hulpmiddel zijn om rust en regelmaat te creëren voor je baby. Daarmee geef je je baby net even iets meer de tijd om langzaamaan die ruime wereld te wennen.