Inbakerslaapzak

De inbakerdoek van Boelie Originals aanbevolen op de website van Stichting Onrustige baby.nl 

De prachtige informatieve website OnrustigeBaby.nl is een Stichting met als enig doel het helpen van ouders. Van tips bij darmkrampjes tot aan tips bij huilbaby’s kan je vinden op deze prachtige website.

Inbakerdoek Boelie aanbevolen doorStephanie MolenaarStephanie Molenaar geeft (kersverse) ouders op een prettige manier inzichten op de verschillende type onrustige baby’s, oorzaken én oplossingen voor de mogelijke onrust. Ze legt bijvoorbeeld ook uit wanneer je überhaupt spreekt van “slecht slapen”.  Stephanie Molenaar, auteur van inmiddels acht boeken, Slaap- en onrustdeskundige, slaapcoach, ervaringsdeskundige, (droom)fluisteraar, aromatherapeut, oprichtster van de Stichting Onrustige Baby, grondlegster van de Droomritme en Droomfluister Methoden, deskundige voor diverse media én mama van vier.

Stephanie heeft met haar methode al meer dan 25.000 ouders geholpen, wordt aangeraden door diverse zorgverleners en start binnenkort met de gecertificeerde Droomcoach Opleiding.

 

De inbakerdoek van Boelie Originals aanbevolen op de website van Stichting Onrustige baby.nl 

  De innovatieve inbakerdoek van Boelie Originals is natuurlijk ook naar Stephanie Molenaar opgestuurd! Deze inbakerdoek is op de markt gekomen vanuit een persoonlijk verhaal. Dit persoonlijke verhaal kreeg een missie. De gedachte waarmee Stephanie Molenaar de Stichting Onrustige Baby heeft opgericht sluit aan bij de missie van Boelie Originals. We zijn dan ook super trots dat de inabkerdoek van Boelie Originals word aanbevolen op de website van deze Stichting Onrustige Baby !

Ben je benieuwd naar de boeken van Stephanie Molenaar ? Bekijk ze hier!

Onrustige BABY Boelie