Alle baby’s huilen toch en hebben ongecontroleerde schrikbewegingen…

Dat hoeft niet altijd voor problemen te zorgen. Zorg voor zoveel mogelijk veiligheid, geborgenheid, rust en regelmaat zodat jullie samen niet in een vicieuze cirkel belanden. Boelie Originals kan jullie daar écht bij helpen.

  Het zijn onder andere dé veilige voordelen van het toegepaste broekje dat onze Boelie Originals collectie zoveel veiliger maakt. De combinatie van de hals-overslag sluiting met dit eenvoudig verstelbare broekje zorgt ervoor dat de baby nooit naar beneden kan zakken. De armpjes liggen veilig naar beneden ingebakerd. Logisch want als de armpjes ‘los ’ of gekruist zijn zou je baby veel gemakkelijker kunnen omrollen. Ook is er ruimte voor de kikkerpositie gehouden bij de beentjes. Die ruimte zorgde er onder andere voor dat wij een Hip Healty Erkenning hebben ontvangen vanuit het Internationale Hip Dysplasia Institute te Florida.

inbakerdoek Boelie

Wendy heeft als moeder zelf ondervonden hoe het kan zijn om van de roze wolk af te vallen. Haar pasgeboren dochter was onrustig en sliep niet door. Het advies om haar kindje in te wikkelen met een hydrofiele doek en schilders tape nam Wendy ter harte, maar de twijfel over of ze dit wel goed deed, maakte dat ze op zoek ging naar een veilig kant-en-klaar product. Vanwege de gevaarlijke situaties waarin zij haar baby terug vond, creëerde ze dé oplossing uiteindelijk zelf. Hieruit is vervolgens het innovatieve inbakerproduct met als speerpunt VEILIGHEID ontstaan. Het is een grote eer dat ziekenhuizen zoals Wilhelmina Kinderziekenhuis werken met onze inbakerdoeken. De prachtige beoordeling vanuit het NCJ’s Adviescommissie Preventie Wiegendood is wel echt dé kers op de taart!

Lees ook

Veilig inbakeren, omdat jouw baby zo veilig mogelijk moet slapen.

Inbakeren Onzin? 

Voorspelbaar, eenvoudig en handig inbakeren!