De beste inbakerdoek kopen? Wat is het beste? Welke manier wil je inbakeren? Wil je inbakeren op de traditionele manier of wil je een veilig kant en klare inbakerdoek?  

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een veilige inbakerdoek?  

Luchtdoorlatende stof -De doek mag niet te warm zijn.

Stevigheid – De baby mag zich niet los kunnen wurmen.

Gebruiksvriendelijk – Het product moet gemakkelijk zijn in het gebruik voor ouders.

Het product mag niet meer gebruikt worden als de baby gaat draaien, advies afbouwen met 4 maanden.

Vierkante inbakerdoek

Vierkante inbakerdoekJe hebt natuurlijk de traditionele manier van inbakeren met een grote vierkante inbakerdoek. Deze moet minimaal 1 x 1 meter breed zijn. De stof mag niet te dik zijn en er moet wat rek in zitten. Deze manier van inbakeren luistert nogal nauw. Laat dit je goed voordoen door een professional.

In Amsterdam heb je daar bijvoorbeeld workshops voor. Bij Rondom de Geboorte leer je in 5 stappen je baby te kalmeren. En stap 1 is inbakeren. Je leert hier inbakeren volgens de DUDU -methode en maak je kennis met de bestaande kant en klaar inbakerdoeken. De inbakerdoek van Boelie Originals zal je daar dan ook tegenkomen.

 Kant en klaar inbaker product.

De inbakerdoek van Boelie Originals is verder gegaan dan de bovengeninbakerdoek Boelieoemde punten.

De combinatie van de overslag sluiting & een eenvoudig verstelbaar broekje maakt dat uw baby geen stof voor het mondje kan krijgen & weg kan zakken in deze inbakerdoek. Ook is er gekozen voor een hoge kwaliteit materiaal en techniek dat een baby niet kan uitbreken. Dit is een greep van de redenen van het hele ontstaan van Boelie Originals. Wij zijn dan ook de enige met deze veilige techniek en hebben daar uitvinderspatent op!

Leuk om te weten is dat we met dit verstelbare broekje meerdere maten in een product kunnen vangen. Dat bespaard ook nog eens onnodige kosten.

EXTRA VEILIG & NOG BESPAREN OOK ! 

Welke inbakerdoek pas het beste bij  jullie lifestyle? 

Vierkante of een kant- en klare inbakerdoek?  Beide is natuurlijk óók heel goed mogelijk. Jullie LIFESTYLE is daarin belangrijk. Baker jij je baby bijvoorbeeld alleen met de vierkante inbakerdoek in het weekend? Of baker jij jouw baby na een heerlijk spa moment op de traditionele manier in? Kies je ervoor om tijdens het oppassen, de opvang, of drukke momenten een veilige kant- en -klaar inbakerdoek te gebruiken? Kies dan in ieder geval voor een kant en klare inbakerdoek mét EXTRA veiligheid!

Koop jouw eigen Boelie Original hier!

www.BoelieOriginals.com