En daar was ze…ons kleine meisje.

Liefde op het eerste gezicht & in LOVE 4 LIFE!

Beschuit met muisjes, lekker heel veel knuffelen en samen de tijd nemen om aan elkaar wennen en te leren kennen om al je signaaltjes te leren herkennen. De kraamverzorgster is bij ons en ik had met mezelf afgesproken dat ik op bed zou blijven,nu zij er is zodat mijn lijf zo veel mogelijk kon gaan herstellen en ik daar écht van zou gaan genieten…

De afspraak met mezelf verbrak ik al binnen een half uur. Volgens mij heb ik de hele kraamweek nog geen half uur op bed doorgebracht.

De signaaltjes leren herkennen viel (zelfs bij mijn 4e kind) niet mee. Ze sliep super onrustig en hield zichzelf en mij wakker.

Onvoorwaardelijke liefde en heel veel knuffelen!

De kraamverzorgster had het al snel over huilbaby’s en inbakeren. Dat ging ik niet doen. Wat vond ik dát er zielig uitzien. Ah zo’n ingewikkelde mummie …Nee dat kon ook niet goed zijn… voor de heupjes en schouders en warmte… nee dat ging ik niet doen.

Ondertussen kwam wel het bekende mannetje met de hamer langs … en ook de man met die zaag en deze meneer langzaam de stoelpoten onder mij vandaan zaagde.

Waar is die roze wolk gebleven?

Veelvuldig huilen, hazenslaapjes of schrikbewegingen…slaap te kort, prikkelbaar en onzekerheid

inbakeren geen roze wolk Ja we weten, lezen en horen allemaal én overal, over wat slaaptekort met je kan doen. En welke wissel dat vaak trekt. En we weten hoe belangrijk regelmaat is. Dat geldt natuurlijk ook voor je baby…

Toen óók de jeugdarts begon over inbakeren besloot ik het inbakeren toch eens te overwegen. Ik liet me uitleggen hoe ik dat moest doen. Jeetje dat luisterde nauw zeg. Ik begreep hoe het moest… Vol goede moed ging ik naar huis…pakte alles wat ik nodig had en ging onze kleine meid inbakeren.

Net toen ik mezelf had overtuigd dat ik het een kans moest geven komt mijn 12-jarige zoon binnen met een sliert vrienden achter zich aan. Werpt een blik opzij naar mij en zegt: “Mam je mishandeld haar!” Mijn twijfels waren in een klap terug en ik trok alles weer uit. Hij maakte weliswaar een grapje maar het voelde niet goed. Ik ging op zoek naar een veilig kant-en-klaar inbakerproduct. Deze zoektocht heeft me niet alleen veel weggegooid geld gekost maar verbaasd en doodsbenauwd gemaakt over de veiligheid en risico’s van bestaande inbakerproducten. Dat maakte dat ik zelf aan de slag ging.

Met als duidelijk speerpunt “Overtreffen in veiligheid tot in de kleinste details.”
Ik wilde verder wilde gaan dat de Europese veiligheidsnormen en overtreffen op het gebied van veiligheid, dat is gelukt. Ik wilde ook een betere energie gaan geven aan de gezinnen die tobben en net als ik onzeker zijn over het inwikkelen met doeken en op zoek zijn naar een veilig-kant-en-klaar product.

“Inbakeren klinkt nog steeds negatief en zielig in mijn oren daar mag wat mij betreft wel een nieuw woord voor komen…aangezien het ons meisje én gezin een hele “Boelie” heeft opgeleverd ?”

Het gaf ons meisje een rustpunt tijdens het wennen aan de wereld buiten mijn buik.

Inbakeren heeft haar echt een (tijdelijke) oplossing geboden om zo in haar eigen tempo te wennen.

Als je baby onrustig slaapt of zichzelf veelvuldig wakker maakt door deze schrikbewegingen waar je baby nog geen controle over heeft kan inbakeren helpen je baby gemakkelijker in slaap te laten vallen en vooral rustiger te laten slapen. De overgang tussen jouw buik en een bedje kan voor jouw baby nét iets te groot zijn

 De beperking van de schrikbewegingen kan je baby rustiger laten slapen. Zodat je baby in zijn of haar eigen tempo wel de rust en regelmaat krijgt. Inbakeren is zeer zinvol bij onrustige baby’s met maaiende armpjes maar inbakeren wordt wel in meerdere situaties aangeraden door deskundige.
Bijvoorbeeld bij huilbaby’s, darmkrampjes en bijv. prematuur geboren baby’s.

“Onze inbakerdoek is zo nieuw maar wordt nu al in meerdere ziekenhuizen gebruikt.”
Het is en blijft altijd belangrijk om eerst met een deskundige te overleggen.

Dit kan inbakeren voor jouw baby doen

♥ Je baby voelt zich heerlijk geborgen.
♥ Zal veel rustiger en gemakkelijker in slaapvallen.
♥ Een langere tijd rustiger dieper en comfortabeler doorslapen.
♥ Veel meer regelmaat.
♥ Tevreden genieten van alle knuffelmomenten

Inbakeren met Boelie Originals óók in de zomer

Het “Boelie” verschil in de grote én kleinste details

“Veiligheid, deskundigheid, erkenningen, kwaliteit, luchtdoorlatende stoffen, luxe afwerking details, comfort, gebruiksvriendelijkheid.”

Inbakerdoek kwaliteit materialen en veilige afwerking.

Ultra zachte klittenband en uitermate veilige afwerking.

Prachtige afwerking van de zéér speciale klittenband
De enige die meegroeit met je baby door het eenvoudig verstelbare broekje.
Door de gebruikte slimme techniek je meerdere maten in één product vangt.
De verstelbaarheid voorkomt onnodige uitgaven.
Het broekje extra ondersteuning en veiligheid geeft.
De gebruikte techniek heeft een uitvinders patent.
Vanwege dit broekje hebben de heupjes en beentjes van je baby alle ruimte en de mogelijkheid tot de kikkerpositie.
Wij hebben daar zelfs een ‘Hip-Healty Product’-erkenning voor ontvangen van het Internationale Hip Dysplasia Institute in Florida.

Inbakerdoek Boelie Originals Hip-Healty product

Summerproof
Exclusief
Het comfort geeft van een slaapzakje.
De hoogwaardige gebruikte materialen extra kwaliteit, zachtheid en een luxe beleving van comfortabele luchtdoorlatende joggingstof met TOG-waarde 0.4.
De gebruikte stof heeft een OEKO-TEX-standard 100 certificaat. En is daarmee vrij van schadelijke en chemische stoffen. Bij het kleuringsproces van deze stoffen gebruiken ze alleen inkt op waterbasis.
De gebruikte rits heeft een nikkel free REACH-certificaat.

inbakeren met de inbakerdoek van Boelie

Inbakeren met de inbakerdoek van Boelie Originals

Ontdek hoe heerlijk het is om te ervaren dat je baby en jij weer met meer regelmaat kunnen (door)slapen.
Dit is niet alleen fijn voor je kindje maar fijn voor het héle gezin.
Gun je hele gezin rust en regelmaat op een uitermate veilige manier.

Wil jij dit ook voor jouw baby?

Bestel hier jouw eigen Boelie Originals!

“Every new life deserves the best start”