Boelie Originals|B2B

Wat jouw klant vaak niet zegt maar jij wel ziet

Heb jij ook vaak moeders met baby’s in je winkel die trots vertellen dat echt alles heel goed gaat met de baby terwijl je aan het snoetje met wallen kunt aflezen dat er in de afgelopen tijd duidelijk niet héél veel van slapen terecht is gekomen?

Ik hoor je denken “Duh iedereen weet dat je er s ’nachts uit moet voor je pasgeboren baby.” En dat klopt! Dat weet iedereen!

Wat niet iedereen weet of zich écht realiseert

In Nederland ervaren er gemiddeld 1 op de 10 ouders van pasgeboren baby’s de baby als huilbaby. En er worden héél wat baby’s geboren! Deze ouders zijn ook echt op zoek naar een oplossing. Dat is goed! Onrustige baby’s en huilbaby’s kunnen je namelijk echt ieder uur wakker houden snachts. Je kunt je voorstellen wat weinig tot geen slaap met eenieder doet… maar helemaal met een moeder die nét bevallen is.

Ik ben moeder van 4 kinderen en ik weet waar deze ouders mee tobben. Tobben met hazenslaapjes en ieder uur voeden … zat ik even met die kleine schat gevangen in een héél problematisch slaapritme. Alleen trok ik wél aan de bel. Heel veel ouders bespreken dit niet, schamen zich voor negatieve gevoelens en denken dat ze falen als ouder of erger. Terwijl 1 op de 10 ouders precies hetzelfde voelt en je dus helemaal níét alleen bent!

Wat bleek massaal het geheim

Uit onderzoek is gebleken dat gem. 1 op de 20 ouders die uit onzekerheid, oververmoeidheid, frustratie, onmacht of welke negatief gevoel dan ook hun baby door elkaar schudden of andere pogingen doen om het huilen te stoppen. Ik hoef je niet uit te leggen welke enorme gevolgen dit voor de baby kan hebben. De kwetsbare baby die niet voor niets huilt en zelf al in een vicieuze cirkel zit. Hoe kom je daaruit? Moeders zijn vaak zo hard voor zichzelf en onderling voor elkaar.

Dit moet anders…

Ik heb ervaring met die zoektocht. Alle bestaande producten die ik kon vinden gekocht en uitgeprobeerd. In mijn beleving was er niet iets veiligs bij wat ik met een gerust hart kon gebruiken. Ik trof mijn dochter in haar bedje meerdere malen in gevaarlijke situaties aan. Lees hier mijn hele verhaal.
Samen met o.a. consultatieartsen, kinderfysiotherapeuten en kinderartsen heb ik een systeem ontworpen zonder ingewikkelde toestanden, krassende klittebanden, wasinstructies en handleidingen om deze onrustige baby’s en of huilbaby’s dé geborgenheid op een UITERMATE VEILIGE manier te bieden.

Every new life deserves the best start”

Lees hier alvast dé 11 redenen & 2 bonus weetjes waarmee
Boelie Originals hét verschil maakt!

• De stof is van een zeer goede kwaliteit, is ademend en zorgt voor een perfecte regulering van de temperatuur van de baby.
• Er zit slechts één laag stof om de armen van de baby.
• Er is gekozen voor een stof die zo comfortabel en dun mogelijk is,
• De gebruikte klittenband is zorgvuldig afgewerkt en ultiem zacht.
• De stof van de doek is zeer zacht en bevat geen scherpe elementen. De baby slaapt hierdoor zeer comfortabel.
• En natuurlijk hebben we op de rits een Nickel free REACH certificaat. Het materiaal OEKO-TEX Standard 100 gecertificeerd.
• Het broekje is zo gemaakt dat de baby in geen geval naar beneden kan glijden in de doek.
• Verstelbaar door de innovatieve vernuftige gebruikte techniek.
• Het broekje de basis, waar de baby zijn veiligheid ervaart ondersteund.
• ‘Hip-Healthy Product’-erkenning ontvangen van het International Hip Dysplasia Institute in Florida.
• Er is tijdens de ontwikkeling veelvuldig meegekeken en meegedacht door jeugdartsen en kinderfysiotherapeuten.

Boelie Original XXS Minty Green

  1. Omdat wij het belang van de kwetsbare baby enorm belangrijk vinden, steunen wij de Stichting Earlybirds die zich in zet voor de gezinnen met een prematuur geboren baby.
  2. Diverse opleidingen en zorgprofessionals door het hele land adviseren kersverse (tobbende) ouders Boelie Originals!

Wil jij met jouw winkel ook een stukje extra beleving en inleving

bieden aan je (mogelijk tobbende) klant?

Dat kan hier.

Boelie Original XXS Three Colors

Boelie Originals