Wij weten hoe het is om een onrustige baby te hebben of zelfs hoe het is om een huilbaby te hebben. En hebben wij daarvoor een ultiem veilige inbakerproduct ontwikkeld om de overgang van buik naar bedje te vergemakkelijken voor je baby.

Wat nou als je baby prematuur geboren is…Waar komt je gezin dán in ? Op de Negenmaandenbeurs waren wij écht direct verkocht. Liefde op het eerste gezicht. Déze stichting wilde wij steunen.

“Every new life deserves the best start”

Stichting Earlybirds komt naar het ziekenhuis om ouders van prematuur geboren kindjes een kosteloze fotoreportage aan te bieden, met als doel de ouders een mooie herinnering te bieden aan een heftige en emotionele periode. De professionele fotograaf legt met zorg, liefde en respect het kindje vast tijdens de dagelijkse routine.

Boelie Originals gaat met regelmaat meedoen aan de veilingenacties op de Facebookpagina van Stichting Earlybirds.

Boelie Originals zal de Unieke inbakerdoek in de kleur Minty Green ter veiling aanbieden. Deze zal a.s. zondag online te zien zijn op de veilingen pagina. De opbengst gaat volledig naar de Stichting Earlybirds.
https://www.facebook.com/StichtingEarlybirds/

Boelie Original XXS Minty Green

Deze unieke inbakerdoek is geschikt voor baby’s van 0-5 kg. 

Ontdek hoe heerlijk het is om te ervaren dat jij en je baby weer kunnen slapen. Als je baby onrustig is of maar blijft huilen en alle mogelijke medische oorzaken uitgesloten zijn, kan inbakeren een oplossing zijn.

De inbakerdoek van Boelie Originals is heel gemakkelijk in gebruik en groeit door de vernuftige techniek met je baby mee, omdat dit inbakerproduct daardoor verstelbaar is en je het broekje kunt verplaatsen.

Dit voorkomt ook nog eens onnodige uitgaven!

We zijn heel trots te kunnen vermelden dat er al vele zorgprofessionals graag werken met ons veilig en gebruiksvriendelijke inbakerproduct!

 

Link naar een mooi stuk over dit unieke product op hét Zorgplatform Captise

Waarom de inbakerdoek van Boelie Originals?
Verschillende factoren maken deze inbakerdoek dé Adjustable Swaddling Wrap zo veilig.

  • Op de rits zit een Nickel free REACH certificaat. Het materiaal heeft een OEKO-TEX Standard 100 Certificaat.
  • De stof is van een zeer goede kwaliteit, is ademend en zorgt voor een perfecte regulering van de temperatuur van de baby.
  • Er zit slechts één laag stof om de armen van de baby.
  • Er is gekozen voor een stof die zo comfortabel en dun mogelijk is, zodat ouders zelf kunnen beslissen of ze nog voor een extra dekentje kiezen.
  • De gebruikte klittenband is zorgvuldig uitgekozen en ultiem zacht en bovendien is dat op unieke wijze veilig afgewerkt.
  • De stof van de doek is zeer zacht en bevat geen scherpe elementen. De baby slaapt hierdoor zeer comfortabel.
  • De doek is, door middel van het broekje, zo gemaakt dat de baby in geen geval naar beneden kan glijden in de doek.
  • De doek is verstelbaar en groeit dus met de baby mee.
  • Het broekje de basis, waar de baby zijn veiligheid ervaart, ondersteunt.
  • Daarnaast heeft dit inbakerproduct ook nog eens de ‘Hip-Healthy Product’-erkenning ontvangen van het International Hip Dysplasia Institute in Florida

Op de negenmaandenbeurs konden wij bij de stand van Stichting Earlybirds een mooi fotoboek inkijken en dan wil je niet anders dan deze stichting omarmen!

Wilt u ook doneren? Dat kan!

 Link voor donaties Stichting Earlybirds

Wilt u meer lezen over dé Stichting Earlybirds bekijk dan de prachtige website ! http://www.stichtingearlybirds.nl

Wilt u nog meer weten over dit unieke inbakerproduct?